Wat is eczeem?

Eczeem is een verzamelnaam voor een groot aantal huidaandoeningen die maar ten dele met elkaar te maken hebben. De oorzaak van deze soorten is nog maar deels bekend. Veel mensen, artsen en bedrijven hebben zich al gestort op het oplossen van deze soms chronische huidaandoening. Milk Essence benadert eczeem op een manier waarbij het drinken van kamelenmelk en het gebruiken van kamelenmelk creme aanslaat en dus helpt. Wij gaan er dan vanuit dat een groot deel van de strijd in de darmen gevoerd moet worden. Gebruik daarbij de Milk Essence creme die bij je past en het het kan zeer wel mogelijk zijn dat je eindelijk van de symptomen af bent. Al vele zijn succesvol behandeld.

Er zijn een aantal huidaandoeningen:

Constitutioneel eczeem (ook wel atopisch eczeem genoemd)
Allergisch contacteczeem
Craquele eczeem
Seborroisch eczeem

Helaas zijn er nog veel meer soorten, veelal hebben eczeem aandoeningen een paar overeenkomsten. Milk Essence richt zich op de overeenkomst die zich uit in de darmen. Milk Essence creme is gemaakt met 30% kamelenmelk. Kamelenmelk die wetenschappelijk aangetoond enorm bijdraagt bij allerlei maag en darmklachten. Bij eczeem adviseren wij dan ook behalve gebruik van de creme het drinken van de melk. Al is het maar in een maandkuur om effect te kunnen meten…

Eczeem is zeker bij kinderen een ontzettend lastige aandoening. Slecht slapen, jeuk en soms helse pijnen. Milk Essence nodigt u uit om om de creme te proberen; ervaar de liefde voor de huid. Mocht u ontspanning voelen door de creme ? Denk dan zeker eens na over een kuur met kamelenmelk; een glas ’s morgens en een glas ’s avonds voor een maand kan al een wereld van verschil betekenen. Schroom niet vragen te stellen.