Desert Healer - Therapeutische huidverzorging op natuurlijke basis

Therapeutische huidverzorging op natuurlijke basis

Een gezonde, gave huid is niet altijd vanzelfsprekend. Steeds meer mensen hebben last van diverse allergische reacties.
Of kampen met huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis of acne. Desert Healer is een therapeutische
behandelingscrème op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze unieke mix biedt een effectieve behandeling
van de huid die extra aandacht nodig heeft. Denk aan een droge, geïrriteerde huid of een schilferhuid.

Nieuw: Onze kamelenmelk Desert Healer crème is nu nog krachtiger omdat deze voortaan op basis van olie gemixt wordt en niet op basis van gel. De kleur is lichter en het is veel vloeibaarder geworden en daardoor kan het ook veel dieper in de huid doordringen wat dan ook meteen voelbaar is.

Lees Meer
Bestel online

Eigenschappen

Het belangrijkste bestanddeel van Desert Healer is kamelenmelk. Kamelenmelk heeft een krachtige therapeutische waarde. Het wordt gebruikt voor de behandeling van ziekten bij de mens, het onderdrukken van infecties en besmettelijke processen en het verbetert de immuniteit. Bovendien herstelt en verbetert het de kwaliteit van de huid.

De UV filters in de crème zijn bijzonder effectief en doeltreffend. (UVA/UVB/UVC).

De therapeutische bestanddelen in de crème zijn natuurlijke stoffen, van de hoogste kwaliteit en in optimale combinatie. De samenstelling van de crème is het gevolg van geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. De bestanddelen voeden de huid en daardoor bevorderen zij het welzijn en de gezondheid van uw huid.

De crème werkt snel, geeft een onmiddellijk gevoel van welzijn en voelt zeer aangenaam op de huid. De crème is geschikt voor alle huidtypen. Een consequent en langdurig gebruik draagt aanzienlijk bij aan een gezonde en mooier uitziende huid. Desert Healer is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Huidproblemen

Desert Healer wordt zeer aanbevolen voor de behandeling van diverse dermatologische ziekten:

– psoriasis?
– atopische dermatitis (constitutioneel eczeem)
– urticaria (netelroos)
– savorea (seborrhoïsch eczeem)
– acne en andere gediagnosticeerde
– chronische huidaandoeningen

Het is een effectieve behandeling voor een droge of een vermoeide huid, bij irritatie, muggenbeten, schaafwonden, enzovoorts.

De crème is ook uitermate geschikt voor huidproblemen bij kinderen zoals onder meer luieruitslag. Bij atopische dermatitis bij kinderen veranderen de symptomen snel en ingrijpend binnen een aantal dagen.

Desert Healer is verkrijgbaar in 50, 100 ml en 200 ml.