Desert Care - Milde, dagelijkse verzorging voor alle huidtypen.

Milde, dagelijkse verzorging voor alle huidtypen

Milk Essence Desert Care is een complete verzorgingscrème voor alle huidtypen.

U kunt deze milde crème zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruiken. Overdag beschermt de crème tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als u slaapt, voedt de crème uw huid en bevordert zo het natuurlijke herstelproces. De crème verbetert bovendien de elasticiteit en vitaliteit van uw huid en voorkomt zo rimpelvorming.

Lees Meer
Bestel online

Natuurlijke ingrediënten

Desert Care combineert de beste natuurlijke ingrediënten voor een volledige verzorging van uw huid. Kamelenmelk bevat van nature krachtige, medicinale en heilzame bestanddelen.

Verder voorkomen avocado-olie, citroenolie en rozemarijn uitdroging van de huid en fungeren als natuurlijke antioxidanten. Tea tree olie zorgt ervoor dat de crème diep in de huid kan doordringen. Kaasjeskruid, weegbree en toverhazelaar kunnen vervolgens hun ontstekingsremmende werk doen.

Optimale bescherming

De verzorgingscrème is zeer geschikt bij intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, de overgevoelige huid en chronische huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis en acne.

Deze huidaandoeningen zijn gebaat bij de heilzame en weldadige werking van de crème. En last but not least: de natuurlijke UV-filters in de kamelenmelk bieden een prima bescherming tegen de zon.

Desert Care is verkrijgbaar in 30 en 50 ml.